Jump to content
Coded Bots
nairb131@gmail.com

Some Bugs

Recommended Posts

Kenny3431
1 hour ago, iamthebestnoob said:

You have to run a mission in game to get it to update your team if you change it in anyway then run the bot after, I found out that's what causes the could not finish quest stuff

Thank you, fixed. But how can i add more faith ? I want the mage up faith. Try to use this options (bravery 50, faith 100, aff 500). But its not work. The result is down brave, and stop up faith. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
kai

I can't do multi anymore, it worked this morning after I ran a mission in game, but this afternoon only solo missions work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mila432
14 minutes ago, kai said:

I can't do multi anymore, it worked this morning after I ran a mission in game, but this afternoon only solo missions work

working now

Share this post


Link to post
Share on other sites
kai
15 minutes ago, Mila432 said:

working now

Yep, awesome

Share this post


Link to post
Share on other sites
camion

Hi Mila, the multi missions are failing again, please take a look. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mila432

@camion fixed , problem was @dakox can botted with 4000 accounts

Share this post


Link to post
Share on other sites
camion
38 minutes ago, Mila432 said:

@camion fixed , problem was @dakox can botted with 4000 accounts

It worked! thanks Mila!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kenny3431

@Mila432 I get this message: could not login when we try the bot.

Add again account get this message: Internal Server Error

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Perfection
29 minutes ago, Kenny3431 said:

@Mila432 I get this message: could not login when we try the bot.

Add again account get this message: Internal Server Error

 

Same problem here

Share this post


Link to post
Share on other sites
iamthebestnoob
Posted (edited)

Also getting the internal server error.

 

Can run arena - haven't tried anything else

Edited by iamthebestnoob

Share this post


Link to post
Share on other sites
A B

Tried to run a Multi Quest (Wind Lv5). The bot definitely did not run that quest as it returned materials that do not drop from it (Lowbie materials, not the higher level stuff). Possible bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
skyhearts
10 hours ago, A B said:

Tried to run a Multi Quest (Wind Lv5). The bot definitely did not run that quest as it returned materials that do not drop from it (Lowbie materials, not the higher level stuff). Possible bug.

I think the bot steals from the enemies as well. Though currently I'm only able to do the multi brutal equipment quest. Any other quest seems to drain energy and result screen shows item drops with no item icons. But doesn't really complete the quest ingame (tried on event exp which only allow 3 per day, didn't reduce when using bot).

Share this post


Link to post
Share on other sites
skyhearts

Multi doesnt work anymore for me as well. Just drains energy and show result screen shows item drops with no item icons.

Share this post


Link to post
Share on other sites
A B
6 minutes ago, skyhearts said:

Multi doesnt work anymore for me as well. Just drains energy and show result screen shows item drops with no item icons.

 

Can confirm - Getting this issue currently. Think multi is dead.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryanhong91@gmail.com

multi not working again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
A B

Had multi just run for me, but it provided different items to what should have been generated, and it used NRG. Stay clear for the time being.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Perfection

New bug espers are being removed in Quest team.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryanhong91@gmail.com

multi bot down again?

image.png.0de5a8d0f41dd29aa88f9101b58daf7e.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
A B

Confirmed Multi is down

Share this post


Link to post
Share on other sites
A B

Multi was up for... 60mins? Now back down again

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryanhong91@gmail.com

multi down again 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Doredililligan
Posted (edited)

Everytime I farm, I lose my espers in formation.

Please, take a look at this issue @Mila432 :3

Edited by Doredililligan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tony T
3 hours ago, kai said:

Couldn't do multi today, anyone else?

Same

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
DJavu

Hi @Mila432, i'm runing a Japanese account and can't find this events inside the bot... i can see them inside the game but not on the bot

JP missions.png

Edited by DJavu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...